Välkommen till ett av Europas största nätverk av däckverkstäder

 

First Stop – ditt förstahandsval för allt som har med däck att göra

First Stop är ett paneuropeiskt nätverk av däckverkstäder med 16 års professionell erfarenhet. För närvarande har vi 2 000 servicecentra i 25 länder över hela Europa. Drivkraften för vår imponerande tillväxt har hela tiden varit en och samma ambition: att kunna erbjuda våra kunder bästa tänkbara service, produkter och rådgivning när det gäller däck och bilar. Så när det gäller däck är First Stop ditt naturliga förstahandsval!

 

 

First Stop – din specialist på säkerhet

Däcken är den enda kontakten mellan dig och vägen. Vi garanterar säkerheten för dig och din familj på ute på vägarna genom att se till att din bil är utrustad med rätt däck för alla eventuella situationer som kan uppstå. Vi tillhandahåller ett komplett däcksortiment från alla ledande tillverkare, och inom alla prissegment, så att du kan göra bästa tänkbara val utifrån dina behov.

 

 

First Stop – ditt förstahandsval när det gäller bilservice

Alla First Stop-specialister har genomgått en grundlig utbildning och är proffs inom sina respektive fält. Förutom att våra servicecentra är experter på däck, så finns här expertis inom ett brett fält av tjänster, t.ex. när det gäller oljebyte, batterier, elektronisk fordonsanalys, bromsar, avgassystem, stötdämpare m.m. Du hittar mer information hos din närmaste First Stop-verkstad.

 

 

Våra kunder väljer oss för vår:

  • Professionalism och expertis när det gäller att garantera din säkerhet på vägen.
  • Höga kvalitet när det gäller tjänster, utrustning och produkter från ledande märken.
  • Närhet och bekvämlighet: det finns alltid en First Stop-verkstad i närheten, med väntutrymme och andra bekvämligheter.
  • E-butik: nu kan du köpa däck och boka tider online. Du behöver bara dyka upp när det är dags för själva servicen.

Hitta återförsäljare


Ange en stad, postnummer eller gata för att söka bland våra lokala First Stop verkstäder


search
gps_fixedHitta min närmaste First Stop verkstad

First Stop Sverige

Sjögatan, 852 34 Sundsvall

Kundservice