First Stop-konceptet

First Stop: ett sant paneuropeiskt nätverk

First Stop har över 2 000 professionella däckverkstäder i 25 europeiska länder. Utifrån våra verkstäders olika inriktning och expertis servar våra däckexperter personbilar, yrkesfordon, motorcyklar, lastbilar och traktorer. Varje verkstad är inriktad på att ge sina kunder service och produkter av högsta kvalitet. Det är denna kundinriktade filosofi och tekniska expertis som utmärker varje enskild First Stop-verkstad. Vårt nätverk utvecklas snabbt. Varje år ansluter cirka hundra fristående verkstäder till vårt nätverk. Är du intresserad av att bli en First Stop-partner? Kontakta oss via e-mail. Din lokala First Stop-representant träffar dig gärna och berättar mer om vår verksamhet.

 

Vår struktur

First Stop består av:

  • • Våra egna verkstäder (vilka ägs av företaget i Frankrike, Spanien, Tyskland, Irland, Storbritannien, Schweiz, Nederländerna och Belgien) som utgör en solid bas av verkstäder med omfattande erfarenhet och expertis. Alla våra egna verkstäder delar bästa praxis och backoffice-support av högsta kvalitet. De står också i regelbunden kontakt med nätverkets fristående partners i respektive land.
  • • Fristående partners (franchiseföretag) som har ingått ett partnerskapsavtal (soft franchise*) med First Stop.

First Stop kombinerar fördelarna med både egna verkstäder och fristående partners när det gäller att utveckla verksamheten och förbättra täckningen i Europa, så att vi kan tillmötesgå kundernas behov ännu bättre.

 

Vilka är fördelarna med att vara ett First Stop-franchisetagare?

  • Flermärkeskoncept
  • Strategiska partnerskap och avtal med såväl Bridgestone som andra toppkvalitetsleverantörer.
  • *Soft franchise-avtal: Erbjuder en hög nivå av självständighet och frihet jämfört med andra aktörer på marknaden, vilket gör det möjligt för våra partner att erbjuda det bästa på marknaden samtidigt som de har möjlighet att utveckla sina företag i den riktning som de själva föredrar
  • Vagnparksavtal
  • Professionella och engagerade affärsutvecklingsansvariga som hjälper dig i att utveckla ditt företag (Retail Business Consultants)
  • Stöd för företagsidentitet, marknadsföringsaktiviteter och utbildningsprogram
  • Backup från ett professionellt paneuropeiskt nätverk av erfarna företag.

 

Ansluta till First Stop-nätverket

Vilken typ av partnerskap vi kan utveckla tillsammans beror på vilka varumärken våra strategiska partner erbjuder, kvaliteten på din återförsäljarverksamhet och din butiks identitet.

Kontakta oss via e-mail. Din lokala First Stop-representant träffar dig gärna och berättar mer om vår verksamhet.

Hitta återförsäljare


Ange en stad, postnummer eller gata för att söka bland våra lokala First Stop verkstäder


search
gps_fixedHitta min närmaste First Stop verkstad

First Stop Sverige

Sjögatan, 852 34 Sundsvall

Kundservice