Becha Bil och Maskin: ”Vi får så mycket mer muskler”

Becha Bil och Maskin åsikt om First Stop

För Becha Bil och Maskin i Åtvidaberg ger medlemskapet i First Stop större möjligheter än om de hade var helt fristående. Samtidigt ger deras status som soft franchise stor självständighet att fatta egna beslut – något som de gillar.

Vad är fördelarna med att vara med i First Stops nätverk?

– Vi får ta del av centrala insatser gällande marknadsföring och olika system för bland annat inköp. Det är områden som man som liten verkstad ofta inte orkar eller har tid till att sköta själv. En annan fördel är att det är en liten och tight central organisation som är enkel att få kontakt med och hjälp av när man behöver.

Hur hjälper First Stop er med att säkra kvaliteten och arbetsmiljön på verkstaden?

– Det finns ett upparbetat verksamhetssystem som vi medlemmar får ta del av och arbeta efter. Det kan annars vara ett tungt område som man kanske inte orkar ta tag i på egen hand. 

Vad innebär det att vara en soft franchise och vad är fördelarna med det?

– Vi får så mycket mer muskler av att tillhöra First Stop-nätverket och kan plocka russinen ur kakan utefter vad som passar just vår verkstad. Men vi behåller ändå fördelen med att vara vår egen och fatta egna beslut.

 

First Stop är ett av Europas största nätverk av däckverkstäder. Vill ni få tillgång till fördelaktiga villkor och avtal, hjälp med marknadsföring och affärsutveckling av er verkstad? Anslut er idag.