First Stop har nu fyrtal på hand!

Ny kollega hos First Stop Sverige!

Fyrtal smäller högt i poker och så även hos First Stop. Vi välkomnar nu vår nya kollega Simon Råstedt - affärsutvecklare för våra verkstäder i södra Sverige. Simon har flerårig erfarenhet från arbete hos billeasingbolag och support för tekniska verkstadsarbeten. En bra merit och tillgång för att förbättra vår centrala support till medlemmarna.
-       Simon har en stor förståelse för branschen tack vare sin erfarenhet från tidigare anställningar. Eftersom flera av våra verkstäder även utför verkstadsjobb är det perfekt att Simon har kunskap inom detta område, tycker Jörgen Svarén Sverigechef på First Stop.

Simon är 27 år, Malmöbo och sportar gärna på sin fritid, företrädesvis paddel. Tidigare tjänster har varit på olika kontor, men lusten att resa och träffa kunder ute på fältet blev till slut för stor.
-       Jag läste platsannonsen och kände att personen First Stop sökte beskrev mig, menar Simon. Att First Stop Sverige är en liten, tajt organisation känns väldigt bra så man snabbt kommer in i teamet och vet vem man ska kontakta i olika frågor, fortsätter Simon.

First Stop Sverige är nu full styrka och laddade att lyfta sina medlemmar till nästa nivå. Supporten till alla medlemsverkstäder kan nu växlas upp ytterligare och förutsättningarna för att erbjuda högre besöksfrekvens hos verkstäderna finns nu på plats. Nu ser vi med spänning fram emot hur årets skiftessäsongen blir för våra verkstäder med tanke på vädret som försenar säsongen nu i vår.

På bilden nedan ser ni hela team First Stop Sverige (Stefan Råstedt, Jörgen Svarén, Conny Karlsson och Ulrica Nymark).