Rogers Däck ökade kvaliteten och servicen med First Stop

Rogers Däck åsikt om First Stop

Tack vare First Stop kunde Rogers Däck förbättra både kvalitet, service och miljö för personal och kunder. De har också kunnat få ekonomiskt stöd i sitt marknadsföringsarbete, tack vare First Stops marknadsfond.

Vad är fördelarna med att vara med i First Stops nätverk?

– Fördelarna är många, allt ifrån att kunna ha förmånliga leverantörsavtal till att kunna möta andra verkstäder och diskutera och utbyta erfarenheter. Det kvalitets- och miljösystem som First Stop tillhandahåller är också riktigt fördelaktigt. Det har hjälpt oss att öka kvalitet och service samt förbättra miljön för både personalen hos oss och för våra kunder.

På vilket sätt hjälper First Stop er med marknadsföringen?

– Främst är det finansiellt genom den marknadsfond som finns till för att nyttja till kostnader knutna till marknadsföring. Det har varit avgörande för oss att kunna använda pengar för reklamfilmer och digital annonsering.

Vad är det bästa med att ha en central inköpsorganisation?

– First Stop bevakar omvärlden i form av lagar och regler. Leverantörsavtalen är alltid uppdaterade och anpassade efter dagens situation. De följer också med i utvecklingen som sker vilket ger oss mer tid att fokusera på grunden i vår verksamhet som är att leverera en service av toppkvalitet till våra kunder.

Hur hjälper First Stop er med affärsutvecklingen av er verkstad?

– First Stop har fått oss att tänka på hur vi ständigt kan utveckla oss för att möta kundernas behov på bästa möjliga sätt. Allt ifrån att kunna erbjuda en sådan simpel sak som swish-betalning till att utveckla värdet av vårt däckhotell genom små, men ack så viktiga anpassningar.

Hur hjälper First Stop er med att säkra kvaliteten och arbetsmiljön på verkstaden?

– Som tidigare nämnt är kvalitets- och miljösystemet ett av de absolut viktigaste verktygen First Stop har tillhandahållit, enligt oss. Det var en stor omställning när det kom, men det har varit så otroligt viktig för alla parter i vår verksamhet. Allt ifrån att få en fräschare och renare verkstad till att utbilda vår personal om hur man arbetar på rätt sätt under intensiva perioder.

Vad innebär det att vara en soft franchise och vad är fördelarna med det?

– Detta innebär att vi äger oss själva, men har First Stop som central inköpsorganisation och stödorganisation. Fördelarna är just att vi står på egna ben där vi har möjlighet att fortsätta arbetet med att utveckla vår verksamhet utifrån våra egna förutsättningar.

First Stop är ett av Europas största nätverk av däckverkstäder. Vill ni få tillgång till fördelaktiga villkor och avtal, hjälp med marknadsföring och affärsutveckling av er verkstad? Anslut er idag.