Vill du bli vår nästa First Stopverkstad?

Fyll i formuläret för att få mer information om First Stops nätverk:

Om First Stop

Om First Stop

Se vår video om fördelarna med att ingå i First Stops nätverk.

Välkommen till ett av Europas största nätverk av däckverkstäder. Vårt mål är att erbjuda oslagbar service när det gäller däck och bilar.

Förstahandsvalet för allt som har med däck att göra

First Stop är ett paneuropeiskt nätverk av däckverkstäder med många års professionell erfarenhet. I dagsläget har vi ca 2 500 servicecenter i 25 länder över hela Europa. Drivkraften för vår imponerande tillväxt har hela tiden varit en och samma ambition: att kunna erbjuda våra kunder bästa tänkbara service, produkter och rådgivning när det gäller däck och bilar. Så när det gäller däck är First Stop ditt naturliga förstahandsval!

Välkommen in till oss på First Stop!

Våra First Stopverkstäder erbjuds allt detta:

 • Vi är en del av Bridgestone – En av världens största tillverkare av däck och andra gummiprodukter och ledande inom mobila lösningar. Detta ger oss en trygghet med fördelaktiga villkor. Som First Stop partner får du tidigt ta del av den senaste utvecklingen för att stärka Bridgestones tjänste- och serviceutbud.
 • Varumärket First Stop – Profilprogram gällande skyltning, inredning och marknadsföring i kundmottagning, arbetskläder etc. En enhetlig profil skapar förtroende och trygghet ut mot kund. Internt hjälper vårt intranät dig att få all nödvändig information gällande konceptet och dina förmåner.
 • Marknadsföring – Vi marknadsför din verkstad genom digital synlighet på vår website, sociala media samt digital annonsering. Din lokala marknadsfond ger dig möjlighet att komplettera med egen lokal marknadsföring med stöttning av First Stop.
 • Central inköpsorganisation – Ta del av förmånliga samarbetsavtal med leverantörer inom däck, fälg, maskiner, utrustning och betallösningar för kund. Genom vår b2b-portal kan du enkelt handla från våra samarbetsleverantörer via en unik plattform.
 • Affärsutveckling av din verkstad – Genom konsultation med din lokala affärsutvecklare och medlemsskap i branschorganisation håller vi dig uppdaterad om utvecklingsmöjligheter både på kort och lång sikt.
 • Digitaliseringen – För att möta framtidens utmaningar hjälper vi våra verkstäder att öka sin digitalisering, bl a genom att erbjuda en lokalt anpassad webshop för respektive verkstad där slutkunder kan beställa däck och boka däckskifte hos sin lokala däckverkstad. 
 • Kvalitetssäkring – Genom implementering och regelbunden uppföljning av system för kvalitet, miljö, arbetsmiljö och brandskyddsarbete.
 • Kundfokus - vi hjälper dig att bli en utpräglat kundfokuserad verkstad genom att på plats utvärdera var det finns utvecklingspotential att öka just kundfokuset i din verkstad.
 • Fleetavtal – Vi hjälper dig i arbetet med att lämna anbud på offentliga upphandlingar och fleetavtal med andra potentiella kunder.
 • Utbildning – Via samarbetspartners erbjuder vi en rad olika utbildningar, t.ex. för nyanställda, vidareutbildning inom div. tekniska grenar (AC, elektronik m.m.), verkstadsekonomi, juridik, försäljning och kundbemötande.
 • Soft franchiseDu får frihet att utveckla din egen verksamhet med stötning av en stark organisation och likasinnade kollegor.

Välkommen att bli en av oss i First Stopgänget!

Kundservice

Öppet vardagar

08-16