Servicebil

när olyckan är framme

Många av First Stops verkstäder har servicebilar och jourbilar knutna till sina verksamheter. Har olyckan varit framme och du behöver hjälp, är det bara att ringa någon av våra verkstäder så kommer vi ut på plats med vår servicebil och hjälper dig.

”Hej, jag har fått punktering, det är 10 minusgrader ute och jag vet inte vad jag ska göra…” Så kan ett vanligt samtal till våra verkstäder låta. En kund har kört på en trottoarkant, kört ner i ett hål i vägen eller kört över en refug. Punktering är en av de vanligaste skadorna som vi stöter på och vi har full förståelse för att man som kund blir stressad i att det är problematiskt när man blir stående längs vägen med ett punkterat däck. Därför erbjuder vi snabb och professionell service och kommer ut på plats med vår servicebil och hjälper till. 

En punktering kan inträffa när som helst och beroende på skadan kan luften gå ur snabbt eller långsamt. Om du märker att däcket är punkterat måste det inspekteras både invändigt och utvändigt och reparationen måste utföras av någon professionell som kan säkerställa att det är tryggt att köra vidare. Våra verkstäder som erbjuder tjänsten med servicebil kan utföra tillfälliga lagningar och byte av däck på plats.

 

Om du får punktering

Om du får punktering under körning är det viktigt att flytta bilen så att den inte hindrar andra. Ta på dig en reflexväst och sätt ut din varningstriangel. Kontakta någon av våra verkstäder som erbjuder servicebil och berätta var du befinner dig, vilken typ av bil du har och annan nödvändig information. 

 

Så fungerar tjänsten servicebil

  • Du behöver inte vara kund för att anlita vår tjänst med servicebil.

  • Vi är på plats med servicebilen inom 15-20 minuter. 

  • Vi ser över problemet och tar med dig till vår verkstad där betalning sker. Därefter åker vi gemensamt tillbaka till din bil där vi åtgärdar problemet. På så vis slipper du åka till verkstaden igen när arbetet är utfört. Om skadan är för stor för att inte åtgärdas på plats hjälper vi dig till verkstaden.

  • Våra servicebilar hjälper personbilar, husbilar, husvagnar, släp och tyngre fordon såsom lastbilar och traktorer med däckproblem.

  • Servicebilen är utrustad med lampor och reflexvästar till oss som utför arbetet, kompressor, dragskaft, muttermaskin, däckjärn och domkraft. 

  • Servicebilen är i tjänst varje vardag. Vissa verkstäder har även jour.

Besök din närmaste First Stop Shop för professionell rådgivning klicka på länken nedan:

Hitta din butik