Däckshopen i Strömstad: ”Enkelt, tryggt och smidigt”

Däckshopen i Strömstad åsikt om First Stop

Som en del av First Stops nätverk slipper Däckshopen i Strömstad stora förhandlingar och kan ägna sig åt sin egen verksamhet. Bra avtal, trygghet och gemenskap med andra verkstäder ser de som stora plus genom att vara med i First Stop.

Vad är fördelarna med att vara med i First Stops nätverk?

– Enkelheten är den största fördelen. Vi vet att vi har bra avtal men slipper de stora förhandlingarna själva. Det är också en väldigt trevlig och familjär grupp.

Vad är det bästa med att ha en central inköpsorganisation?

– Man kan känna sig trygg med att man har bra avtal och villkor på marknaden utan att behöva göra så mycket själv. Samtidigt är inköpsgruppen ofta bara ett samtal bort. Det gör att allas tankar, funderingar och inspel kan bli hörda.

Vad innebär det att vara en soft franchise och vad är fördelarna med det?

– Det är som att driva verkstaden själv men man får en extra trygghet och gemenskap. Vi har alltid någon vi kan vända oss till om någonting skulle uppstå eller om vi bara behöver bolla några idéer och tankar med andra. Det är enkelt, tryggt och smidigt!

 

First Stop är ett av Europas största nätverk av däckverkstäder. Vill ni få tillgång till fördelaktiga villkor och avtal, hjälp med marknadsföring och affärsutveckling av er verkstad? Anslut er idag.