Om oss

Välkommen till ett av Europas största nätverk av däckverkstäder. Vårt mål är att erbjuda oslagbar service när det gäller däck och bilar.

Första valet för allt som rör däck och mer

First Stop är ett paneuropeiskt nätverk av däckverkstäder med många års professionell erfarenhet. I dagsläget har vi 2000 servicecenter i 25 länder över hela Europa. Drivkraften för vår imponerande tillväxt har hela tiden varit en och samma ambition: att kunna erbjuda våra kunder bästa tänkbara service, produkter och rådgivning när det gäller däck och bilar. Så när det gäller däck är First Stop ditt naturliga förstahandsval!

Din specialist på säkerhet

Däcken är den enda kontakten mellan dig och vägen. Vi garanterar säkerheten för dig och din familj ute på vägarna genom att se till att din bil är utrustad med rätt däck för alla eventuella situationer som kan uppstå. Vi tillhandahåller ett komplett däcksortiment från alla ledande tillverkare, inom alla prissegment. Så att du kan göra bästa tänkbara val utifrån dina behov.

Ditt förstahandsval när det gäller fordonsservice

Alla First Stop-specialister har genomgått en grundlig utbildning och är proffs inom sina respektive fält. Förutom att våra servicecenter är experter på däck, så finns här också expertis inom ett brett fält av tjänster. Våra specialister kan oljebyte, batterier, elektronisk fordonsanalys, bromsar, avgassystem, stötdämpare med mera. Du hittar mer information hos din närmaste First Stop-verkstad.

Därför väljer kunderna First Stop

  • Professionalism och expertis när det gäller att garantera din säkerhet på vägen.
  • Hög kvalitet när det gäller tjänster, utrustning och produkter från ledande märken.
  • Närhet och bekvämlighet; det finns alltid en First Stop-verkstad i närheten, med väntutrymme och andra bekvämligheter.

Vår integritetspolicy

Naturligtvis värnar vi om din integritet och skyddar dina personuppgifter på bästa sätt. För oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter, samlar in dem samt delar med oss av den data vi sparar. Den nya GDPR-lagen som trädde i kraft 25:e maj 2018 innebär att du som privatperson eller kund har utökade rättigheter. Vill du läsa mer om vår policy gå in på följande länk.