Däckmärken

S21 Internet Banner Rectangle 300X250 SW

Bridgestone

Se utbudet av Bridgestones sommardäck som våra First Stopverkstäder erbjuder:

Se Bridgestone Däck
Firestone Logo 3000X350

Firestone

Se utbudet av Firestone-däck som First Stop erbjuder och du kan se vår broschyr nedan:

Se Firestone Däck
FB 2203022 Hankook1 (1)

Hankook

Hankook är en av First Stops viktiga samarbetspartners och nu släpper dom sin uppgradering av Ventus Prime - något ni hittar hos er lokala First Stop-verkstad.

En av årets nyheter är Hankooks uppgradering av produktlinjen ”Ventus Prime” – komfortdäck i premiumklassen. Ventus Prime 4 är speciellt utvecklat för föraren som värdesätter komfort, och med Ventus Prime 4 erbjuds maximerade köregenskaper med hög komfort.
• Maximal komfort med låg bullernivå
• God bromsförmåga på vått
• Längre körsträcka jämfört med föregångaren Ventus Prime 3
Produktserien har varit framgångsrik på marknaden och föregångaren Ventus Prime 3 har varit Hankooks mest sålda däck i Europa med över 20 miljoner sålda däck sedan 2015. Lanseringen av den nya starka uppdateringen Ventus Prime 4 sker tillsammans med SUV-varianten och omfattar 67 dimensioner från 16 till 20 tum, i bredder från 195 till 255 millimeter med profiler från 40 till 65 samt hastighetsindex H till Y.


Gå in på länken för mer information om Hankook.

Se Hankook Däck
Yokohama Banner

Yokohama

Yokohama – en av First Stops viktiga samarbetspartners och deras produkter hittar ni hos våra First Stopverkstäder runt om i Sverige.
Yokohama är en av First Stops viktiga samarbetspartners. BluEarth-GT AE51 från Yokohama är ett stabilt däck som fått EU-märkning A för det pålitliga våtgreppet och där miljö och bränslebesparande egenskaper har prioriterats. Ett välbalanserat däck för medelstora och stora bilar. Förbered dig inför sommarsäsongen och beställ nya YOKOHAMA-däck hos din First Stop-verkstad.

Gå in på länken för mer information om Yokohama.

Se Yokohama Däck
Bild FB Dawa Våren 2022

Dawa

Kumho lanserar sitt nya sommar däck ECSTA HS52! Ett däck som sticker ut och efterträder testvinnaren ECSTRA HS51 ** Testvinnare i Auto Bil magasin 2021.”
Inom samtliga områden har HS52 däcket utvecklats till ett än mer förbättrat och tryggt däck för marknaden.
Med en nyutvecklad gummiblandning har Kumho lyckats plocka fram och förbättrat prestandanivån vid både vått och torrt väglag.
Vad sägs om kortare bromssträcka på både vått samt tort underlag samt ett förbättrat grepp och körsträcka.

Se Dawa Däck
Tillbaka till toppen