Bridgestone Däck - en av First Stops viktiga partners

Turanza6 (1)

Turanza 6 ENLITEN

TURANZA 6 ENLITEN - FULL KONTROLL ÄVEN NÄR DET REGNAR

För dom som vill ha överlägsen kontroll i svåra körförhållanden ger Bridgestone Turanza 6 ENLITEN klassens bästa bromsförmåga och grepp, även i väta och regn. Från motorvägskurvor till oväntade inbromsningar i staden kan du lita på att Bridgestone hjälper dig att hålla kursen, oavsett vart du är på väg. 

 • BÄSTA VÅTGREPPET I KLASSEN
 • ÖVERLÄGSEN  KÖRSTRÄCKA - +22% förbättring jämfört med testvinnande föregångaren.
 • FÖRBÄTTRAD BRÄNSLE-/ENERGIEFFEKTIVITET - 4% mindre rullmotstånd jämfört med föregångaren.
 • REDO FÖR ELEKTRISKA FORDON
Mer information...
Potenza Sport Däck

Potenza Sport

POTENZA SPORT - MASTER YOUR JOURNEY AWAKEN YOUR SENSES

Bemästra kraften i din bil och ta fullständig kontroll med Bridgestone Potenza Sport. Potenza Sport i vårt förstklassiga sportsegment har klassens bästa kurvstabilitet, riktningsstabilitet, torrbromsning och enastående våtprestanda

 • BÄSTA KURVTAGNINGS- OCH RIKTNINGSSTABILITETET - behåll fordonsstabilitetet både dukör rakt from och i kurvor.
 • BÄSTA TORRBROMSNING - kortast bromssträcka på torr yta.
 • ENASTÅENDE VÅTPRESTANDA - har tilldelats EU:s miljömärke klass A för våtgrepp.
Mer information...
Dueller At 001

Dueller A/T

DUELER A/T - FULL KONTROLL, OAVSETT TERRÄNG

Åk dit inga däck har kört förut. Vart du än reser är Dueler A/T tufft nog för allt du kan möta på din väg. Det är framtaget för både landsvägs- och offroadkörning och är idealiskt för besvärlig terräng i alla årstider. Robust design och motstånd mot vattenplaning som håller dig trygg. Dueler A/T är redo för nya upptäckter.
Så vad väntar du på? 

 • AGGRESIV DÄCKSEDIGN - Bättre anpassning och hantering i oliks typer av terräng.
 • UTMÄRKT GREPP På VÅTT OCH TORRT UNDERLAG - Stor kontroll på både raka vägar och i kurvor.
 • FÖRBÄTTRAD LIVSLÄNGD - Upp till 40% förbättring jämfört med föregångaren. 
Mer information...
Bridgestone Duravis All Season Däck

Duravis VAN ELITEN

DURAVIS VAN ELITEN - FÖRBEREDD FÖR ATT EFFEKTIVISERA DITT FÖRETAG

Duravis VAN ELITEN är ett premiumdäck för kommersiella åkerier och privatbilister som vill ha kontroll året om med samma däck och maximera företagets effektivitet. Den robusta och hållbara konstruktionen ger utmärkt slitstyrka och en smidig körupplevelse, vilket gör att förarna känner sig trygga inför sina dagliga körutmaningar. Duravis VAN ELITEN minimerar stilleståndet och minskar den totala kostnaden för att hålla åkerierna igång, oavsett väglag. 

 • BÄSTA KORSTRÄCKAN I KLASSEN - bäst rankade däck för körsträcka jämfört med sommardäck av premiumkvalitet för skåpbil.
 • BÄSTA TORRA OCH VÅTA BROMSPRESTANDAN I KLASSEN - korstaste bromssträckan på våta och torra vägar jämfört med sommardäck av premiumkvalitet för skåpbil.
 • ÖKAD BRÄNSLE/ENERGIEFFEKTIVITET - 21% lägre rullmotstånd jämfört med föregångaren.
 • REDO FÖR ELEKTRISKA FORDON.
Mer information...
Potenza Race Däck

Potenza Race

 • BÄSTA VARVTID- bästa prestanda på banan när du kör när du kör på gränsen.
 • BÄSTA TORRBROMSNING - korstast bromssträcka på torr yta.
 • ENASTÅENDE LÅNG LIVSLÄNGD PÅ BANAN - konsekvent prestation fram till sista varvet.
Mer information...

Bridgestone Däck: Förstklassiga Däck för Ditt Fordon

När det kommer till att välja rätt däck för ditt fordon, är Bridgestone ett namn som inte bara är välkänt, utan också synonymt med kvalitet och prestanda. Bridgestone däck har varit en pålitlig följeslagare på vägarna i många år och har skapat ett rykte för att leverera överlägsen grepp, säkerhet och komfort.

Bridgestone: En Historia av Innovation

Bridgestone är en japansk däcktillverkare som grundades år 1931 av Shojiro Ishibashi. Namnet Bridgestone är en direkt översättning från det japanska ordet "Ishibashi," som betyder "stenbro." Företaget har sedan dess vuxit exponentiellt och blivit en global ledare inom däckindustrin.

Utveckling & Teknologi

En av Bridgestones kärnprinciper är ständig innovation. Företaget har alltid varit i framkant när det gäller att utveckla och använda den senaste teknologin för att producera högkvalitativa däck. Detta har lett till att de har vunnit flera priser för sina banbrytande tekniker och material.

Bridgestone Däck: Kvalitet och Prestanda

Bridgestone däck är kända för sitt överlägsna grepp på vägen. Detta är resultatet av deras avancerade däckmönster och slitbanans utformning. Oavsett om du kör på torra eller våta vägar, kan du lita på att Bridgestone däck ger dig den bästa möjliga kontrollen över ditt fordon.

Säkerhet Framför Allt

Säkerhet är alltid högsta prioritet när det gäller däckval. Bridgestone tar detta på största allvar och har utvecklat däck som ger utmärkt väggrepp och minimerar risken för vattenplaning. Dessa egenskaper gör att du kan känna dig tryggare på vägen, oavsett väderförhållanden.

Bridgestone Däck för Alla Säsonger

Bridgestone erbjuder ett brett utbud av däck som passar olika fordonstyper och körbehov. Oavsett om du kör en sportbil, SUV eller lastbil, har Bridgestone det perfekta däcket för dig. De tillverkar också däck för alla årstider, inklusive sommar-, vinter- och allvädersdäck, vilket ger dig flexibilitet att hantera olika väderförhållanden.